Microsoft Teams

Het is niet vreemd dat steeds meer MKB-bedrijven, scholen en zorginstellingen kiezen voor Microsoft 365. Zo is Microsoft 365 in het onderwijs al niet meer weg te denken. En niet zonder reden. De tool van Microsoft biedt namelijk ideale digitale communicatiemogelijkheden. In dit artikel leest u meer over de voordelen van Microsoft Teams en hoe het binnen uw organisatie leidt tot meer gebruiksgemak en minder kosten.

Sneller en efficiënter werken met Microsoft Teams

Met de toevoeging van Microsoft Teams aan het platform, is het mogelijk om met zowel collega’s en externen gemakkelijk samen te werken. Wat zijn de voordelen?

 • Teams matchen met afdelingen, functiegroepen en/of organisatieprocessen;
 • Veilig samenwerken met externen; 
 • Documenten overal opslaan en gezamenlijk bewerken;
 • Onderling- en extern communiceren via de chat functie en via 'Skype for Business' met beeld en geluid;
 • Gemiste berichtmeldingen vanuit Microsoft Teams ontvangen in Outlook Postvak In, waardoor de communicatie tussen werknemers geïntegreerd en overzichtelijk blijft, ongeacht welk tool wordt gebruikt;
 • Koppelingen realiseren met externe (web)applicaties;
 • Tot wel 80% afname van het (interne) e-mail verkeer;
 • Het onboarden van (nieuwe) collega’s is eenvoudiger te realiseren.             
Meer informatie? Klik hier

Veilig online samenwerken met de nieuwste functies in Microsoft Teams

Werkt u al met Microsoft Teams of juist nog helemaal niet? In beide gevallen is het de moeite waard om te kijken naar onze webinar over de nieuwste functies in Teams. Onze ICT adviseur en trainer Aryon Hooijmaijers heeft op 1 september een webinar gegeven over het veilig online samen- (en thuis) werken met Teams. Vele organisaties hebben de overstap al gemaakt of gaan dit binnenkort doen. Aryon laat u de nieuwste functies zien die het samenwerken op dit platform nog aantrekkelijker maken.

Ontdek de kracht van Microsoft Teams

In deze webinar neemt Aryon u mee in de nieuwste functionaliteiten van Microsoft Teams. Dit is hét complete samenwerkingsplatform van Microsoft; van bellen en chatten tot het veilig delen van documenten en digitaal vergaderen (ook met externen). Aryon laat u op zijn enthousiaste manier kennismaken met dit krachtige platform.

Wat leert u in dit webinar?

• De nieuwste functionaliteiten van Teams (en de functies die nog op de rol staan)
E-mailverkeer verminderen via Microsoft Teams (onderzoek leert dat er 28% van de tijd naar e-mail gaat)
Slim, veilig en gelijktijdig samenwerken aan documenten
Hoe u tijd kunt besparen met uw werkzaamheden (hetzelfde onderzoek geeft aan dat er 20% op gaat aan het zoeken van informatie)
Aan het einde heeft Aryon nog een mooie aanbieding voor u


Download de Webinar

Dit webinar is ideaal voor eigenaren, directeuren en operationeel of commercieel managers van mkb-organisaties. Via het onderstaande formulier schrijft u zich in voor de webinar.

Download hier de Webinar

Aanvullend advies nodig?

Cas helpt je graag!

"Door mijn 10 jaar lange ervaring als coach helpdesk kan ik als accountmanager een goede match maken tussen techniek, organisatieprocessen en de gebruiker. Ik geef afgestemd advies over de meest (kosten)effectieve inrichting van uw ICT. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van beproefde ICT-oplossingen. Samen met u kijk ik graag welke oplossing het beste bij uw mensen en organisatie past. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op."

Neem contact op

Cas van der Steen - Accountmanager Ratho

Microsoft Teams in het Onderwijs

Op veel scholen is Microsoft Teams al niet meer weg te denken en ook steeds meer MKB bedrijven en zorginstellingen stappen over. Wat maakt Teams zo geliefd? In deze whitepaper leest u alles over de mogelijkheden van Teams voor het onderwijs. 

U leest alles over:

 • De voordelen van Microsoft Teams
 • Hoe Microsoft Teams werkt
 • Waarom je moet overstappen op Microsoft Teams
 • Werken met Microsoft Teams op scholen
JA, IK WIL DE GRATIS WHITEPAPER
Ratho - Whitepaper Teams

Bekijk welke tevreden klanten u al voor gingen!

Recensies